Кандидатстване за кредит до заплата във versura.eu

Какви са условията ако искаме да заемем безлихвен кредит от versura?

Бързите кредити до заплата или безлихвените заеми са бърз и удобен начин за преодоляване на паричните ви нужди между дните за плащане. Лесно решение за облекчаване на стреса, през който сте преминали, когато търсите бързи пари в брой. Спешните ситуации винаги изискват бързи действия. И няма по-добър вариант от бързият кредит до заплата, с който ще бъдете незабавно одобрени и парите ще бъдат прехвърлени към вас, до един час.

Сумата се изпраща по електронен път: Изипей, Фаст пей или банков превод, а погасяването се извършва директно като се изтеглят от сметката ви автоматично на определените за погасяване дати. Не е нужно да се притеснявате, че ще следите кога да платите.

Заемът до заплата е краткосрочен инструмент за управление на паричните средства, който не е предназначен за финансови проблеми, които потребителските кредитни консултанти биха могли да разрешат. Може да имате лош кредит и все пак да отговаряте на условията за заем до заплата. В повечето случаи не се извършва кредитна проверка.

Вземете безплатен заем до 30 дни днес!

Работен процес: попълнете лесният онлайн формуляр за и ни го изпратете. Компанията ще разгледа кандидатурата ви за кредит и ще ви се върне отговор в рамките на 1 час. След като бъдете одобрен, заемът ще бъде директно депозиран в банковата ви сметка, без да е необходимо да ни посещавате по целия път. Ще бъдете изненадани от скоростта на процеса.

По време на следващата ви заплата, имате няколко варианта. Можете да:

Позволете на компанията да осребри чека, който сте написали за заема. Тя ще бъде автоматично дебитирана от сметката, но само след одобрението ви.

> Имате и още няколко опции:

1.Отиди в компанията и плати кредита.
2. Удължи заема, не повече от два пъти, като платите друга такса (най-скъпият вариант).

> Вие отговаряте на условията, ако сте:

1. Нает сте на пълно работно време или получавате доход от друга дейност.
2. Има доход от 1000 лева на месец или повече.
3. Имате банкова сметка.
4. Поне 18 години.
5. Гражданин на България.

Условия и цени: бързите заеми до заплата са краткосрочни кредити с висок лихвен процент. Когато вземете бърз заем до заплата, Вие плащате процент от сумата на заема или такса кандидатстване. Кредиторите често начисляват допълнителна такса спрямо размера на заетата сума. Ако решите да удължите своя бърз кредит за друг период на плащане, трябва да платите цялата такса отново. По този начин можете лесно да завършите използването на повечето или всички пари, които сте взели, за да платите тези скъпоструващи такси. Винаги е препоръчително да се заеме минимума, който можете да платите лесно от следващия си заплата, без да изпадате в задлъжнялост следващият път.

Можете да получите безлихвен кредит онлайн. Кандидатствайте при нас уверено и ще бъдете одобрени скоро. Целия процес е бърз и безопасен за вас. Защо да търсим други кредитни компании?

Още предложения в сайта на Versura Bulgaria