Пазаруване с бързи кредити в Ню Йорк

Пазаруване и продажби в Ню Йорк е заслужено считан за една от световните търговски столици. Наистина, там е малко къде другаде има еднакво огромна концентрация от магазини, представляващи колекции от известни европейски марки.

Продажбите привличат моделисти от цял ​​свят. Въпреки това пазаруването в Ню Йорк има някои функции.

Намаления и отстъпки

По време на пазаруването трябва да се има предвид, че всички стоки в Ню Йорк се облагат с данъци, това трябва да се вземе предвид при изчисляване на общата стойност на дадено нещо. Туристите също трябва да знаят, че в магазините често се правят отстъпки за гостите на града, така че е по-добре да поискате консултирайте се с продавача. И накрая, ако се интересувате от нещо, но не можете да си го позволите, можете да говорите с продавача за намаляването на цената. Това може да бъде отхвърлено с 10 или дори 15%!

Разбира се, всички без изключение се притесняват за сезона на продажбите. И точно когато искате да си купите рокля или обувки от известна модна къща с отстъпка от 80 или повече процента в Ню Йорк, насреща са бързи кредити за плащане на стоки.

В действителност, продажбите в Ню Йорк са почти целогодишно  и следователно, което и време на годината да е не бихте посетили този град, най-вероятно ще срещнете полезни оферти. Продажбите могат да бъдат свързани със затварянето на магазините, остаряването на колекциите, като цяло винаги може да се намери извинение.

Но, разбира се, върховите продажби са на Коледа и Нова година. От 26 декември започва продажбата по Коледа, а след новата година, на 2 януари, отстъпките в много магазини достигат 80%! Тогава си заслужава да вземете пари на кредит, за да пазарувате изгодно.

Пазаруването и обиколки в магазините на Ню Йорк са много популярни днес. Наръчникът ще Ви отведе до най-добрите магазини, ще обърнете внимание на печелившите оферти и ще изпълните ролята на стилиста, като ще ви даде ценни съвети при избора на дрехи. Понякога такива екскурзии се разтягат през целия ден и завършват някъде в ресторанта с чаша шампанско.

Ако сте направили много покупки и сте закупили стоки за повече от 1000 долара, ръководствата ще бъдат безплатни за вас. Също така имайте предвид, че за групите магазини има специална система от отстъпки.

Животът е достатъчно суров, че да не си угаждате от време на време: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1451-zhivotat-e-kurav-i-surav.

Ако предпочитате да се разхождате сами, първо отидете в Манхатън. На това място се концентрират най-добрите търговски центрове в Ню Йорк.

Разходете се по 5-то Авеню – това е главната търговска улица на Манхатън. Има и множество бутици на известни дизайнери: Луи Вюитон, Bulgari, Prada: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/история-на-prada, Gucci. След това отидете на Madison Avenue и се запознайте с колекциите от магазини Yves St. Лоран, Валентино, Джани Версаче.

Най-големият търговски център в Ню Йорк е универсален магазин Saks. Също така погледнете в универсален магазин „Macy’s“, зимните продажби тук започват с костюмен парад. Оставете времето за центъра на Рокфелер – това е града-търговски комплекс, който се състои от 12 сгради.

Все пак, ако нямате време и енергия да отидете в Ню Йорк, но наистина искате да купите няколко маркови неща от известни дизайнери, на Ваше разположение са онлайн магазин, които предлага модни дамски пуловери, рокли, аксесоари и много други на достъпни цени! Ако ви трябват средства за покупката не се колебайте да вземете бързи пари от бързи кредити.